Táboroztunk és jól festettünk

2012.08.08. 12:00 - pet-ivan

A Moravcsik Alapítvány idén is megtartotta hagyományos nyári Rekreációs Alkotótáborát a Balaton mellett.

A kedvezményes részvételi díjú balatonfenyvesi tábor négy napig tartott és 29 munkatársunk vett részt rajta. A balatoni árak töredékéért. A nyaralót Szonja ajánlotta fel, akik befértek, a házban aludtak. Sokan inkább a sátorozást választották, összesen 11 sátrat vertek fel.

Kevés munkahely törődik munkatársai nyári programjával. A Moravcsik azonban több mint egyszerű foglalkoztató, összetartó közösség is egyben. A négynapos tábor résztvevői keszthelyi túrán, szalonnasütésen, bográcsgulyásozáson vehettek részt és egy lepedő segítségével még kertmozit is fabrikáltak maguknak. Főtt kukoricával és kólával, ahogy kell.

Festeni is lehetett. 

A születésnapi köszöntésen parfétortát ettek.

Az időjárás kedvezett a kis csapatnak: jó meleg volt. Az idő és a tó vize is. A táborozók hatalmasakat pancsoltak a Balatonban és éjjelig táncoltak-buliztak, ahol Judit volt a DJ.

A résztvevők egymásra főztek: köszönet a finomságokért Beának, Eszternek, Hildának, Józsefnek és Melindának! Ági fánkot, Melinda pogácsát sütött. Mindenki kivette a részét a munkából.

Eszter csodálatos keszthelyi idegenvezetést tartott fagyizással egybekötve. Timi hivatalos ügyben meglátogatta a mohácsi Pándy Kálmán Otthont, ahol nagy szeretettel fogadták.  

Vezetők és munkatársak együtt nyaraltak és kapcsolódtak ki. Sok ilyen nyarat és csapatot kívánok minden kedves olvasómnak!

moravcsik tábor.jpg



süti beállítások módosítása